Mayıs 08, 2010

Ben Daha Önce Düşünmüştüm!

Yıllardır hayalini kurduğum, önüme gelene anlattığım, bu kafada olan bütün arkadaşlarıma "gelin açalım böyle, yaşayan bir yer" dediğim mekanı altı arkadaş bir araya gelmiş açmışlar.
Çok kıskandım çook. Öyle kolay kolay kimseleri ve yaptıkları işleri kıskanma huyum olmadığı halde. En kısa zamanda ziyaret edip, izlenimlerimi de yazacağım.
İşte Hürriyet Cumartesi İlavesindeki  "Kumbara" ile ilgili yazıdan bir kesit.
"Kumbara’ya bir hayaller kulübü denebilir. Altı kafadar bir araya gelmiş, metruk durumdaki bir yeri harika bir alana dönüştürmüş. İç mimar, senarist, aşçı, yemek işletmecisi, DJ ve müzisyen olmak üzere altı arkadaş yaratmış Kumbara’yı. Hepsi kendi alanında uzman ve iddialı.
İlk önce yemek organizasyonlarından başlayalım. Haute Couture mutfak olarak tanımlıyorlar mutfaklarını. Biraz daha açarsak, 8-12 kişilik gruplar, burada yemek organizasyonu yapıyor. Bir sürü set mönü oluşturulmuş. Yemeğe gelecek kişilerle birlikte seçiliyor mönü. İtalyan ve Fransız mutfağı ağırlıklı çalışıyorlar.
Bir müzik topluluğunuz varsa, burada bilet karşılığı performans sergileyebiliyorsunuz. Aynı şey tiyatro ve sergiler için de geçerli. Özellikle fotoğraf ve resim sergileri için kapıları sonuna kadar açık.
Blue ray teknolojisi ile sinema günleri de yapıyorlar. Gerekirse mekan hemen bir sinema formatına giriyor. "
Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder