Ocak 02, 2009

Yılbaşı Ertesi

Yılbaşı ertesi günü benim için yılbaşı akşamından daha önemlidir. Sanki o günü nasıl yaşarsam bütün bir yılımın da öyle geçeceğini düşünürüm. Biz de güneşli ama soğuk bir yeni yılın ilk gününe sabah 11'de uyandık. Sabah kahvaltımızı evimizde yaptıktan sonra Cunda Taş Kahve'ye davet eden arkadaşlarımızla buluşup, kış güneşinin altında kahvelerimizi yudumladık. Daha sonra bence Cunda'nın en güzel restoranı olan ve her zaman samimi ,sıcak, nezih ortamıyla ve kaliteli müziğiyle müşterilerini ağırlayan Ayna'da, yerel Cunda şarabı(Çataltepe) içen arkadaşlarıma rakı,peynir,kiremitte domates,salata ile eşlik ettim.Hoş sohbet, muhabbet ve güzel müzik akşamından sonra geceyi Ayvalık'ta kelle-paça çorba ile tamamladık. Yeni yılın bu hareket ve güzellik içinde geçmesi temennisi ile dağıldık. Organizasyonda emeği geçen Serap'a buradan teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder